În conformitate cu prevederile Legii nr. 139/2018 cu privire la eficiența energetică, cât și prevederile Hotărârii de Guvern nr. 676/2020 pentru aprobarea Regulamentului cu privire la auditorii energetici și auditul energetic, Agenția pentru Eficiență Energetică aduce la cunoștința publicului că începând cu 14 mai 2021, este inițiată procedura de consultare publică a proiectelor șabloanelor Rapoartelor de audit energetic și Cerințelor minime necesare a fi luate în considerare la  elaborarea auditurilor energetice, conform modelului/șablonului raportului de audit energetic aferente următoarelor sectoare: Clădiri, Industrie și Transport.

      Proiectele documentelor pot fi accesate pe pagina web a Agenției: www.aee.gov.md, la rubrica ,,Transparență-Consultări publice”: https://aee.md/ro/page/transparenta-consultari-publice în format PDF, formatul editabil al documentelor pot fi solicitate la adresa electronică denis.bosii@aee.md.

      În acest context, solicităm propuneri referitor la documentele menționate supra, până la data de 31 mai 2021, la adresa de e-mail office@aee.md, sau la sediul Agenției pentru Eficiență Energetică (str. Alecu Russo 1, bloc A1, Etajul 10, mun. Chișinău).